Принт «тварин» не завжди сприймається як весняна тенденція 2020 року. Весна відома своїми ніжними, повітряними відтінками. М'які відтінки шампанського, персика і лаванди з'являються з перспективних квітів. Спадаючі тканини кремового і блакитного відтінку, найбільш асоціюються з весною. Не дивно, чому обраний у світі моди підхід до весняного сезону в основному складається з палітри пастелей, підкреслених вишуканими візерунками і оборками. Проте, це не означає, що «відбитки тварин» не знайдуть місце у вашому весняному гардеробі 2020. Є багато способів вдихнути дику природу в ваші наряди і винайти свій стиль.

Модні тенденції сто одягу весна 2020

Якщо ви хочете додати в свій наряд трохи вишуканого стилю, який як і раніше доповнює м'які відтінки весни, подумайте про скромні принте рептилій. Складні, але недооцінені, ці принти бувають найрізноманітніших кольорів і відтінків, але якщо ви хочете особливо тонку інтерпретацію, яка добре поєднується з пастельними тонами, дотримуйтеся квітів, таких як темно-сірий, фарфор і димчасто-сірий. Максі-плаття з зміїним принтом, кольору слонової кістки додасть текстуру вашого образу, щоб зробити його більш цікавим. Дотримуйтеся простого, повсякденного стилю або додайте туфлі на підборах і сережки, щоб підкреслити елегантність вашого весняного образу 2020. Для більш повсякденних прогулянок сірий топ зі зміїним принтом стане унікальною прикрасою вашого наряду, при цьому залишаючи мереживні акценти, популярні в цьому сезоні. Приглушений леопардовий принт матиме аналогічний ефект. Не бійтеся експериментувати!

Багато принтів тварин зроблені з особливо зайнятих візерунків, так що це може допомогти з'єднати ваші плями гепарда і смужки зебри з блоками кольору. Для того, щоб мінімізувати запаморочливі ефекти, які можуть мати такіепрінти. Один із способів зробити це - вибрати шматочки, які мають великі кольорові фрагменти, прикрашені малюнками тварин. Рожевий топ, що утримує плями леопарда на нижній частині, робить його видатною деталлю, яка не пригнічує глядача. Створіть цей ефект самостійно, поєднуючи блузку з принтом тварин і однотонні брюки, або поєднуючи брюки з принтом тварин з простою сорочкою Існує нескінченна кількість комбінацій, які ви можете спробувати. Стоковий одяг весна 2020 дозволяє експериментувати над будь-якими образами.

Не бійтеся змішувати різні відтінки одягу в колекції весна 2020

Одного принта тваринного зазвичай досить, щоб надати ансамблю ефектне витонченість, але це не означає, що ви не можете змішувати принти, щоб створити особливо яскраве вбрання! Розглянемо друкований верх, де малюнки тварин зливаються в колаж дикого стилю. Комбінезон з квітковим орнаментом, прикрашений тваринам принтом, є приголомшливою інтерпретацією квіткових елементів весняного сезону цього року. З'єднайте подібний комбінезон з чорними туфлями на підборах і намистом, і ви готові провести ніч в місті!


Використовуйте принти в якості аксесуару

Якщо ви готові пограти з візерунками, але не зовсім готові надіти в плаття з леопардовим принтом, вам напевно варто вибрати один акцент. Коштовності - це невеликий, але ефективний спосіб замінити «тваринний» в одязі, зберігаючи при цьому стильність. Просте плаття кремового кольору в поєднанні з мереживним браслетом або приголомшливими сережками зі штучної шкіри тигра, додасть вашому образу абсолютно новий вимір. Додавання цих диких аксесуарів в простий наряд зробить їх ще більш популярними. Спробуйте додати кілька акцентованих фрагментів, щоб створити стиль, який дійсно буде вашим власним.

Незалежно від того, чи віддаєте перевагу ви елегантні, сміливі, прості або ефектні образи, принти тварин - відмінне модне доповнення до будь-якого гардеробу в 2020 році. Весна - фантастичний час для експериментів з новим одягом і аксесуарами. Ми тут, в Grand-Stock, сподіваємося, що наші поради надихнуть покупців впевнено і стильно носити принти тварин. Відвідайте наш каталог товарів, що б стежити за надходженнями нових стік колекцій весна-літо 2020.