Компанія Grand-Stock є надійним постачальником стокового одягу з Європи і США. Це брендовий стік в Києві, в якому представлена ​​краща чоловіча, жіночий та дитячий одяг від провідних світових виробників.

Основною перевагою є те, що сток оптом можна купити в 5, а іноді і в 10 разів дешевше, ніж виробники реалізують свої нові колекції, які ви бачите на вітринах магазинів. При цьому ви отримуєте брендові стокові речі найвищої якості, розроблені для європейського споживчого ринку.

Для наших покупців ми завжди готові запропонувати більше тисячі артиклів брендового одягу в Києві. Сток також включає взуття та аксесуари від світових виробників. Представлені моделі є стильними та комфортними, поєднуючи в собі високу якість і доступну ціну. Серед них ви знайдете: блузки, сукні, топи, сорочки, футболки, куртки, пуховики, светри, джинси, брюки, костюми, взуття, сумки, аксесуари та багато іншого.

Grand-Stock - це можливість вигідно купити сток оптом в Києві і не тільки

Ми є провідним постачальником стоку в Києві і працюємо з будь-якими містами, гарантуючи оперативні і надійні поставки. Серед наших переваг:

  • великі обсяги - у нас представлена ​​якісний одяг з Європи від улюблених брендів оптом і в великій кількості, тому кожен партнер зможе підібрати саме те, що підійде для його бізнесу;
  • надійність - ми працюємо безпосередньо, тому ви можете купити сток оптом без ризиків і затримок. Крім того ми завжди гарантуємо, що ви отримуєте брендовий одяг з Європи по сезону;
  • відсутність шлюбу - всі лоти, які ми формуємо для клієнтів, проходять ретельну перевірку, тому можете відразу відкидати можливість отримання шлюбу. Якщо навіть є браковані одиниці одягу, сток такої якості продається дешевше і деталі угоди обумовлюються заздалегідь;
  • бездоганний сервіс завдяки кваліфікованим співробітникам. Ми дорожимо своєю репутацією, тому наш стік в Києві вже встиг завоювати стільки клієнтів. Також володіємо унікальним досвідом сортування та пакування товарів і знаємо, як сформувати мікс для оптовиків;
  • оперативна доставка по всій країні. Компанія готова швидко відправити замовлення в будь-який куточок України;
  • вигідні ціни - брендовий одяг в Києві коштує дорого, а завдяки стоку ви зможете запропонувати своїм покупцям прайси, які в кілька разів вигідніше.

Ці переваги дозволяють компанії Grand-Stock гарантувати надійне співробітництво, як з великими оптовиками, так і з покупцями, які тільки починають свій бізнес.