Для того щоб завжди виглядати стильно і сучасно, потрібно стежити за останніми тенденціями в світі моди. Покази модних будинків вже завершені, а це значить, що вже пора підбирати осінньо-зимовий гардероб. Які речі будуть актуальними, модні принти і елементи - про це в нашій статті.

Що купити на холодну пору?

У цьому році дизайнери виділили кілька основних елементів, які зроблять ваш гардероб максимально яскравим і актуальним. Серед них:

  • речі oversize, особливо, верхній одяг, як пальто і пуховики;
  • широкі плечі;
  • вільні широкі штани;
  • стиль 70-х років;
  • волани і рюші у всьому;
  • високі чоботи в поєднанні з заправленими брюками;
  • джинсовий одяг;
  • в'язані речі;
  • важкі чоботи і черевики, в стилі військового взуття;
  • елементи в стилі «панк».

Варто відзначити, що в цьому сезоні дизайнери подумали не тільки про високу моду, а й про повсякденні речі, представивши багато одягу «на кожен день». Що стосується кольорів, то найактуальнішими будуть нейтральні відтінки, як для офісу, так і для вечірніх прогулянок. Якщо ви виберете для себе, хоча б один з цих елементів, то навколишні зрозуміють, що ви прямуєте модним тенденціям. Крім того в каталозі Grand-Stock завжди можна знайти модні новинки за доступними цінами.

Верхній одяг: що купити в новому сезоні осінь-зима?

Головну роль у вашому осінньому гардеробі в цьому році повинен зіграти тренч або пальто. Вони будуть, як ніколи актуальними, але є нюанс - незвичайні форми. Наприклад, зверніть увагу на пончо і кейп, які можна підібрати до будь-якого типу фігури. Якщо ви більш прив'язані до класики, то можете зупинити свій вибір на тренчах чорного кольору, наприклад, таких як презентував модний будинок Max Mara.

Ще одне віяння - правильно скомбіновані ансамблі, як укорочені кейп і спідниця в тон. Такі варіанти були презентовані в колекціях Dolce & Gabbana. Не варто залишати без уваги етнічні мотиви і обробку бахромою, що також дуже популярне, особливо в колекції Etro.

На піку своєї популярності в 2019/2020 роках буде «Хевлок», тобто тренч, який вгорі доповнений кейпом. У такому варіанті кейп може бути вовняним, бавовняним і навіть шкіряним, крім того він не обов'язково повинен бути в тон до тренча, можливий навіть яскравий контраст. Такі моделі також можна знайти на grand-stock.com.ua.

Шкіра, як модний тренд

У цьому сезоні дуже актуальною буде шкіра. Є дизайнери, які готові повністю одягнути жінок у шкіряні речі. Серед головних шкіряних фаворитів - довгий тренч, який варто носити з шкіряними спідницями, брюками, комбінезонами і навіть сорочками. Є в нових колекціях і шкіряні сукні для особливих випадків. Якщо ж говорити про колір для шкіряних речей, то тут всі дизайнери зійшлися на думці, і віддають перевагу чорному.

Найпопулярніші відтінки нового холодного сезону

Бежевий колір знову вийшов на п'єдестал, і підкорив серця більшості дизайнерів. Всі відтінки бежевого, починаючи від світло-кремового і закінчуючи карамельним будуть актуальними, як ніколи. Але це не привід відмовлятися від інших відтінків. Розбавляйте свій гардероб яскравими квітами, як лаймовий або фіолетовий.

Знову в моді червоно-чорна клітка, яка може бути абсолютно різною, наприклад, клітина-буффало або класичний тартан. Також не варто забувати про горошку, причому різних розмірів. А затишних ноток вашому образу зможе додати печворк.

Деякі модні будинки також залишили в колекціях квіткові принти і смужку. Анімалістичні принти також залишаються актуальними, особливо, «леопард», «змія» і «зебра».

Шукайте все самі трендові речі саме у нас!