Весна вже прийшла, залишилося тільки дочекатися теплих днів. Дуже заманливо запастися чарівними короткими спідницями і лляними майками, але цієї весни найбільш актуальні максі сукні та спідниці.

Максі плаття були так популярні в останні кілька років - і не дарма! Якісне плаття максі може прослужити вам декілька років. Ці популярні знахідки можна носити з різними аксесуарами протягом кожного сезону. Максі плаття повинні бути на вершині вашого списку покупок.

Рукав три чверті

У перехідні місяці з зими на весну будь-яке вбрання з рукавами три чверті є відмінним варіантом. Це особливо актуально для максі-суконь. Бавовняні максі-сукні з довгими рукавами ідеально підходять для повсякденних справ, від повсякденних турбот до походів на роботу. Як тільки погода стане трохи тепліше, надіньте плаття з чарівною парою взуття!

Незалежно від того, з чим клієнти стокового магазину з'єднують свої сукні, асортимент цих перехідних суконь буде змушувати покупців повертатися в ваш магазин знову і знову!

Світлі тони

Максі плаття світлих тонів ідеально підходять для аксесуарів зі шкіряною курткою або джинсовою. Білі сукні максі ідеально підходять для будь-якого випадку, модного або повсякденного.

Якщо ви живете в місці, де весна не наступає до середини або кінця березня, то запасіться важчими в'язаними кардіганами для холодної погоди.

Найприємніше в максі-сукні полягає в тому, що незалежно від того, як його носять ваші клієнти, вони будуть мати гарний вигляд! Вони можуть думати про сонячних і теплих весняних днях, коли надягають чарівне плаття максі з квітковим малюнком.

Незалежно від погоди або сезону, ваші клієнти будуть мати гарний вигляд у максі-сукні від стік магазину Grand-Stock! У нас в каталогах є все наймодніші тренди цього сезону від комбінезонів до шарфів і жакетів за вигідною ціною.