Денім є майже у всіх; це просто факт життя. Це зручно і підходить до всього. Без нього не обходиться жоден гардероб. Коли справа доходить до того, як правильно носити денім, варто враховувати деякі моменти, які не можна залишати поза увагою цієї осені.

Класична джинсова куртка з стоку

Кожному потрібна джинсова куртка в гардеробі. Це універсальний верхній одяг. У більшості випадків ми думаємо про джинсову куртку, як про вершину повсякденного одягу, і в більшості випадків це правда. Це відмінний спосіб з мінімальними зусиллями додати до ансамблю трохи стильності. Також є безліч варіантів на вибір. Будь то жакет із зав'язками спереду або з мереживом на спині, ви можете зробити цю класичну верхній одяг унікальною!

Проте, коли справа стосується ділового повсякденного одягу, люди часто не беруть до уваги універсальність деніму. Більшість вибирають або темні джинси, або повністю відмовляються від джинсового одягу, але ми запевняємо вас, що відповідна джинсова куртка, така як деталізований джинсовий блейзер, може бути напівформальним предметом, що

Деним сток оптом

Кольоровий денім

Джинсова тканина не обмежується відтінками синього, навіть якщо це найпопулярніший колір. Якщо ви хочете чогось більш грайливе, надіньте колготки під джинсові шорти! У вас є нескінченні можливості, тому не думайте, що ви обмежені блакитним і індиго. Колірний круг в ваших руках!

Подвійний денім

Денім на денім: модно чи ні? Ці дебати, які ведуться десятиліттями, але всі згодні з тим, що є багато способів виглядати модно в такому одязі. Не бійтеся надіти дві речі з одного матеріалу, якщо вони добре виглядають разом! Найбільш очевидний спосіб створити подвійний денім - це поєднувати різні кольори разом, наприклад, білу джинсову куртку-сорочку з парою синіх джинсів. Однак ви можете поєднувати різні відтінки одного кольору, надівши блакитний джинсовий тренч поверх темного джинсового комбінезона. Спробуйте різні відтінки і подивіться, що вам підходить, а що ні.

Джинсовий комбінезон

Комбінезони здатні додавати химерний шарм будь-якого вбрання, що робить їх надзвичайно популярними. Джинсові комбінезони схожі на сині джинси тим, що підходять практично до всього. Простий синій комбінезон зі смугастою сорочкою - відмінне поєднання, але ви також можете спробувати кілька стильних варіантів базового комбінезона! Деякі джинсові комбінезони з шнурівкою поверх теплого светра додадуть вам стильний вигляд.

Змішуйте принти і текстури сток одягу

Джинсова тканина - це чисте полотно, на якому можна розмістити всілякі забавні текстури і принти! Збираєтеся на концерт, але не знаєте, що вдягнути? Спробуйте ефектну джинсову сорочку з квітковим малюнком! Або продемонструйте свій дикий стиль, надівши сорочку з характерним джинсовим коміром. Джинсова тканина дає вам можливість спробувати всі види матеріалів і візерунків, які додадуть вашому образу бажаної індивідуальності.

Джинс сток оптом у Львові

Вишивки та нашивки на джинсових речах

Нашивки - це дуже веселе доповнення до джинсів і відмінний спосіб надати ансамблю оригінальності і витонченості. Якщо вам потрібен яскравий колір на вашій куртці, вишита смужка - це простий спосіб прикрасити ваш денім, і важко не виглядати супер круто, коли ваша в іншому однотонна сорочка прикрашена яскравими зображеннями самих різних речей. Вам також не потрібно зациклюватися на розміщенні латок. Як і денім, вони добре поєднуються практично з усім, тому наступного разу, коли ви будете купувати джинсові куртки або штани, шукайте вироби з вишивкою і нашивками!

Компанія стокового одягу Grand-Stock надає власникам магазинів і їх постійним клієнтам інформацію та поради, які вони можуть використовувати при купівлі предметів для свого гардеробу або бутіка. Сподіваємося, наші поради про те, як носити джинсову тканину, виявилися корисними! Регулярно відвідуйте наш сайт, щоб переглянути великий асортимент джинсового одягу, який ми постійно оновлюємо.