Квіткові принти завжди в моді в цю пору року і ця тенденція не зміниться найближчим часом. Сьогодні в сток оптових магазинах є всі види квіткового текстилю на вибір, але деякі випередили інших за популярністю. Давайте подивимося на найпопулярніші квіткові принти в цьому сезоні. Ви обов'язково знайдете те, що вам сподобається!

Дрібний квітковий принт

Маленькі і складні квіткові принти були популярні протягом десятиліть, і цей рік нічим не відрізняється. Якщо вам потрібен принт, який підкреслює самі квіти замість кольору і загального розташування малюнка, маленький квітковий принт, може бути саме тим, що ви шукаєте. Цей тип принта також має особливий вінтажний стиль.

Крихітні, рівномірно розташовані квіти можуть створювати той же ефект, що і горошок або якийсь інший симетричний візерунок, але при цьому виділяти відчуття літа

Великі квіти

Якщо ви хочете, щоб ваш принт був більш очевидним, найкраще використовувати великі квіткові принти.

Можливо, ви захочете, щоб величезні троянди обмотали більшу частину вашого плаття. Або ви можете просто захотіти простий візерунок з квітами, досить великими, щоб їх можна було розрізнити на відстані. Є так багато варіантів на вибір, тому трохи проекспериментуйте і з'ясуйте, що вам більше подобається.

Якщо ви хочете використовувати квіти як акцент, який прикрашає певну частину вашого наряду, цей вид квіткового мотиву є відмінним варіантом.

Графічні квіткові візерунки

Графічні квіткові візерунки насправді не мають такого візерунка, як великі принти, які можуть бути обмежені певною частиною твору або повністю її охоплювати. Квіти різних розмірів і кольорів перекриваються і позбавлені будь-якої реальної рими або причини, що робить їх ще більш інтригуючими.

На сток оптовому майданчику у Львові Grand-Stock ми хочемо, щоб покупці і власники бутиків робили усвідомлений і натхненний вибір одягу і аксесуарів для своїх клієнтом. Ми сподіваємося, що ви дізналися трохи більше про різні квіткові принти і моделі, які популярні цього літа. Обов'язково ознайомтеся з нашим широким асортиментом літнього одягу сток оптом, який підійде для вашого гардеробу або магазину!