Осінь - час, що б носити тонкі светри та кардигани. І те, і інше - цілком допустимі осінні варіанти, є ще один спосіб додати багатошаровості до вашого наряду, не використовуючи громіздкі тренчі і парки. Жилет - це ідеальний спосіб зберегти тепло і комфорт. У нових лотах сток одягу оптом, є безліч варіантів і брендів речей на осінній сезон!

Стьобані жилети - тренд цієї осені

Стьобаний жилет - це класика. Напевно, це одна з перших речей, про яку ви думаєте, коли піднімається тема жилетів. Ці жилети - виключно повсякдений верхній одяг, який можна залишити розстебнутим або застебнути блискавку в особливо холодну погоду. Кремовий жилет, чорна майка і сині джинси - відмінний вибір для осінніх днів з помірним кліматом. Якщо погода менш сприятлива, надягніть сорочку з довгими рукавами або в'язаний светр під гірчичний жилет.

Джинсова тканина

Джинсовий жилет гарно виглядає на всіх, він буває самих різних кольорів і силуетів! Поєднуйте його з чорними брюками і укороченим топом для отримання дуже модного результату. Якщо ви віддаєте перевагу щось більш вільне і менш облягає, великий джинсовий жилет - відмінний вибір. Крім того, у цього жилета є отвір ззаду, так що ви все одно можете продемонструвати свою сорочку! Ми твердо переконані в тому, що можна абсолютно змішувати денім, тому сміливо носите джинсовий жилет і сині джинси. Якщо ви хочете зробити речі більш контрастними, спробуйте рожевий джинсовий жилет замість звичайного синього.

Жилети на флісі

Затишний і м'який жилет цього типу, по суті являє собою ковдру з зручними отворами для рук. Товщина флісового матеріалу іноді може привести до того, що предмети одягу будуть здаватися занадто товстими і їх важко зрушити, але жилет утримує матеріал в центрі вашого тіла, даючи вашим рукам можливість вільно рухатися. Поєднуйте флісовий жилет з відкритою передньою частиною, з топом теплого кольору, джинсами і черевиками, щоб створити відмінний повсякденний образ, який ви можете надіти на прогулянку з друзями!

Жилети з штучним хутром

Жилет з штучного хутра - кращий варіант, коли в другій половині осені температура падає. Якщо вам потрібен природний вигляд і ви хочете, щоб хутро залишався на внутрішній стороні і / або на комірі жилета, рожево-бузкова замша і жилет зі штучного хутра втілять ваші бажання в реальність! Такий фасон можна носити з короткими або довгими рукавами; все залежить бажання і погоди. Якщо ви не боїтеся трохи поекспериментувати з квітами, жовта куртка з штучного хутра може стати тією верхнім одягом, яку ви так довго шукали! Поєднуйте темні рвані джинси і чорну футболку з малюнком, щоб створити образ в стилі панк-рок, або використовуйте рожеві і сині тони, щоб домогтися більш химерної естетики.

Довгий жилет

До цього моменту ми приділяли особливу увагу жилетам, які спадають від талії до декількох дюймів нижче стегон. Однак, є і модні варіанти довгих жилетів, які значно опускаються нижче коліна!

Універсальний жилет - прекрасна прикраса. Ця багатошарова верхній одяг - ідеальне поєднання комфорту і тепла для осіннього сезону, що необхідно кожному гардеробу і бутіку. На сайті Grand-Stock можна вибрати лоти сток оптом з осінньої одягом від відомий брендів.