Будь-якого батька в холодну пору року цікавить питання: як вибрати зимовий одяг для дитини, якщо він зовсім крихітка, а банальний пуховик просто не підходить?

Як вибрати зимовий одяг для новонароджених

В такому випадку можна купити конверти, яких в магазині дитячого одягу можна знайти на будь-який смак і колір. Є, наприклад, аналог батьківської куртки - конверт з овчини. Він добре утримує тепло всередині, проте за вагою досить важкий. На даний момент можна купити конверти для малюків від європейського виробника, який встановив стандарт - легке штучне наповнення, яке також відмінно утримує тепло. Більш того, можна виділити два істотних переваги:

  1. Штучний матеріал не викликає у новонароджених алергічні реакції;
  2. Такий наповнювач відмінно тримає тепло в конверті, а за вагою він набагато легше, ніж овчина.

У будь-якому випадку вибирати конверт варто не тільки за ступенем тепла і комфорту малюка, але і відштовхуючись від того, як легко батькам буде носитися з ним.

Як вибрати зимовий одяг для 8 місячного

Як правило, 8-місячні малюки вже не будуть спокійно лежати в конверті, тому для такого віку можна підібрати комбінезони. Так дитина зможе рухати кінцівками, але не зможе виплутатися з теплого одягу. Роздільні речі дітям до трьох років не лишком підходять. Куртки, навіть якщо вони довгі, будуть задиратися на спині, а зимові штани сповзати. При покупці зимового одягу для малюка важливо приділити увагу деяким аспектам:

  • Розмір одягу потрібно підібрати не маленький, проте і з запасом брати не варто, адже дитина буде відчувати себе некомфортно;
  • Матеріал верхнього одягу повинен не вбирати, а відштовхувати вологу. Також важливо підібрати гіпоалергенний наповнювач, адже на пух і хутро у дитини може бути алергія. Також не рекомендується вибирати одяг з штучної хутряними підстібками, адже вона ускладнює її.
  • Якщо ви хочете купити одяг для дитини за бюджетною ціною, то краще вибирати відомих виробників середнього цінового сегмента або і зовсім сходити до водостічної труби.

Перевірте всі шви на одязі, так як вони повинні не тріщати і не розходитися. У зворотному випадку дитина дуже швидко порве річ.

Як вибрати зимовий одяг для дітей

При виборі речей для дітей, перевірте, чи є в ній внутрішні кишені. Вони можуть стати в нагоді в тих випадках, якщо дитина носить ключі або смартфон. Особливо добре, якщо внутрішню кишеню матиме блискавку, так як втратити що-небудь буде складніше.

Важливою частиною будь-якої зимової куртки є наявність капюшона і теплою підкладки. При виборі куртки з капюшоном, переконайтеся, що він зав'язується на шнурочки, так можна регулювати затяжку. Перевірте, щоб капюшон не дуже падав на очі або ні тісним.

Якщо ви купуєте зимовий одяг для дитини, яка не відштовхує воду і бруд, то змиріться з тим, що її доведеться часто прати, а сушити взимку трохи важче, ніж в теплу пору.

Якщо дитина буде сильно потіти під одягом, то так він захворіє. Ось чому не потрібно кутати дитини занадто сильно. Перевірити потіє чи дитина просто - потрібно засунути теплу руку під комір з боку спини, і якщо тіло гаряче, то краще дитину трохи роздягнути. Також можна просто пошукати зимовий одяг з мембранної підкладкою.

У зимовому одязі для дітей важлива циркуляція повітря, а це можливо тільки в якісних речах. Просіть у продавця сертифікат якості на виріб. А якщо у вашої дитини є алергія, то ні в якому разі не купуйте речі з пуху і овчини. Кращими варіантами стануть синтепон і холофайбер.

Широкий асортимент зимових товарів в нашому каталозі, часте оновлення товарів.