Будь-яка дівчина зіштовхувалася із ситуацією, коли попереду чекає особливий вечір і важливо виглядати максимально красиво, але погодні умови змушують нервово перебирати гардероб у пошуках теплих речей. Однак, завжди можна поєднати тепло та красу, особливо якщо знати, що можна вдягнути на сукню! Якщо хочеться виділити та підкреслити переваги фігури, створити витончений та легкий образ у зимовий день, то завжди можна дістати улюблену сукню з шафи та створити нову стильну комбінацію. В цій статті декілько порад від Grand-Stock.

Сукня з нещільною водолазкою

Сукні крою, що летить, призначені не тільки для носіння в льотну пору, з ними також можна створити незабутній зимовий образ. Пристосувати до суворих зимових умов тонку легку сукню можна! Варто просто підібрати потрібну водолазку з кашеміру або нещільної вовни. Доповнить образ довге халатоподібне пальто та високі чобітки. Забезпечити додатковий комфорт можна за допомогою термолеггінсів, яких під максі платтям просто не буде видно.

Сукня під об'ємними светрами

Класичний і стандартний спосіб, який ще ніколи і нікого не підводив і дарував не лише гарний зовнішній вигляд, але й тепло – вдягнути на довгу сукню теплий об'ємний джемпер. Щоб не додавати в образ перезавантаженості, варто задуматися про поєднання не більше трьох кольорів. Таке правило застосовується до одягу, взуття та аксесуарів. Не забувайте також експериментувати зі светрами незвичайного дизайну: які мають асиметричний поділ, виріз чи широкі рукави. Це допоможе зробити загальний зовнішній вигляд цікавим і незабутнім.

Сукня під об'ємний пуховик

Сукня-міді з квітковим принтом може стати чудовим елементом загального образу, який цікаво довершить сучасний об'ємний пуховик у спортивному стилі. Таке поєднання підходить під плюсову температуру, а ось при великому мінусі краще не ризикувати – вбрання не допоможе зігрітися. Втім, якщо все ж таки хочеться вразити всіх навколо красивою квітковою сукнею, на допомогу прийде довгий теплий пуховик у підлогу. Додаткове утеплення в особі щільних колготок або термобілизни точно зроблять вечір теплим та комфортним.

Сукня та замшеві ботфорти

Бажаєте приміряти романтичний стиль під зимову погоду? Тоді ідеальним рішенням стане тепле в'язане трикотажне плаття, пальто прямого крою і високі чобітки. Таке поєднання дарує модне вбрання, в якому не доведеться жертвувати теплом, адже всі частини тіла будуть захищені від холоду. Любителькам активного способу життя це вбрання підійде на всі випадки життя.

Сукня під коротку дублянку

Стильну модну дублянку-авіатор рекомендуємо поєднувати з повітряною довгою або трикотажною сукнею. Оверсайз тримає лідируючі позиції у світі моди вже кілька сезонів, і, мабуть, не поспішає здаватися. Вільний крій дублянки дає можливість не замерзнути, адже надіти під неї можна все, що душа забажає. Наприклад, теплий вовняний светр або надтонкий жилет з пуху!

Сукня та об'ємний шарф

Широкий шарф вважається незамінним аксесуаром у гардеробі під зиму. Він ваш головний помічник у створенні незвичайних багатошарових незабутніх образів. У комбінації з трикотажною сукнею, стьобаним пуховиком та великим широким теплим шарфом можна не боятися холоду та вітру. А навчитися красиво зав'язувати шарф можна, підглянувши методи у француженок!

Класичні джинси під плаття

Згідно з новою подіумною тенденцією, немає нічого поганого в носінні сукні з джинсами. Більше того, це як убити двох зайців – і не доведеться вибирати, що надіти, і гарантовано тепло! Однак є важливий нюанс - сукня не повинна облягати зверху, так як це створить порушення гармонії в нижній частині фігури, що зробить ваш силует громіздким і монументальним.