Мабуть, шкіряна спідниця - це річ, яка завжди залишиться у топі модних тенденцій. Це класика і універсальність, елемент ділового стилю або незвичайне доповнення для звичайних нарядів.

Кому підійде шкіряна спідниця?

Дівчатам з будь-яким типом фігури, а особливо власницям форми пісочного годинника та груші, ідеально підійде модель спідниці-олівця із завищеною талією. Шкіряна спідниця не має обмежень, якщо знати, як і з чим її правильно носити. А високий підбор завжди допоможе додати стрункості.

Антитренди шкіряної спідниці-олівця

Перед тим, як створювати ідеальний образ, важливо знати, що варто одразу відкинути і не витрачати час. Шкіряну спідницю не рекомендується носити з:

  • Сильно об'ємним верхом, оскільки це повністю вб'є ефект витонченості і легкості. Якщо верх має вільний крій без зайвого обсягу, він допускається до носіння;
  • Речами, які перенасичені деталями та декором;
  • З речами, де складні принти.

Що одягнути зі шкіряною спідницею-олівцем?

Шкіряна спідниця-олівець червоного, коричневого або чорного кольору ідеально поєднується з напівпрозорими легкими або шовковими блузами білого і чорного кольорів. Це допоможе створити одночасно діловий, але елегантний образ, з яким не гріх вийти в офіс або з'явитися на заході. Можна також замінити блузку на топ, накинувши зверху жакет.

Спідниця-олівець ідеально та зухвало виглядає у поєднанні з футболами з написами або крутими принтами. Доповнить такий образ оверсайзна косуха, грубі черевики, каблуки або туфлі-човники.

Що одягнути з короткою спідницею?

При носінні короткої шкіряної спідниці дуже важливо не переборщити, щоб не виглядати вульгарно. Для цього слід запам'ятати одне важливе правило - верх завжди закритий. Це надає образу балансу.

Із закритим верхом є кілька варіантів - блузка чи сорочка з довгим та коротким рукавами. Якщо спідниця чорна, то до неї ідеально підійде блуза кремового, перлинного, смарагдового, чорного, малинового та білого кольору.

Не варто забувати про принти вертикальних смужок, горошку та квітів. Можна також додати піджак, довгий кардиган, косуху або джинсування. Доповнять образ легкі босоніжки, ботильйони, лофери чи туфлі на підборах.

Як завершення не можемо не згадати космічне поєднання шкіряної спідниці міні та об'ємного светра. У такій цибулі переважно носити високі чобітки, темні щільні колготки та капелюшок.

Шкіряна спідниця та сірий колір

За будь-яких фасонів та довжини шкіряної спідниці, чудовим рішенням стане комбінація з джемпером, кардиганом або світшотом сірого кольору. Це допоможе побудувати елегантний легкий образ, якщо додати чорні туфлі на підборах. А при виборі сліпонів або кросівок ви отримаєте ефектну цибулю для активного проведення часу.

Шкіряна спідниця та чорний колір

Найкращий чорний тотал-цибуля - це обов'язкова наявність шкіряної спідниці. Варіантів для верху багато: топ, світшот, водолазка, блузка, джемпер, косуха.

Шкіряна спідниця та білий колір

Не нехтуйте правилом протилежностей, адже чорний низ та білий верх - це постійне поєднання. Комбінація все та ж: топ, світшот, водолазка, блузка, джемпер, майки-алкоголічки.

Шкіряна спідниця та чорно-біла смужка

І знову класичне, але ефектне поєднання чорного та білого, в якому немає нічого клішованого. Чорну шкіряну спідницю можна поєднувати з різними фасонами лонгслівів, футболок та топів у чорно-білу смугу.

Шкіряна спідниця та яскравий колір

Не бійтеся експериментувати з квітами, додаючи яскраві аценти: світшот ніжного блакитного відтінку, жовтий джемпер, смарагдову сорочку та навіть малиновий кардиган!

Обирайте одяг в каталозі Grand-Stock.