У мережі часто можна зіткнутися із твердженням деяких модних експертів, що немає такого поняття як жіночий піджак, адже те, що ми можемо зберігати в шафі, має зовсім іншу назву - жакет або блейзер. Втім, ніхто не може заборонити використовувати поняття піджак, адже навіть у народі воно набагато популярніше за запропоновані варіанти. Великий вибір одягу у каталозі магазину Grand-Stock.

Гардероб сучасної дівчини неможливо уявити без цього універсального та завжди модного типу одягу. Проте, все ще існує проблема правильного підбору речей, що сполучаються, щоб в кінцевому підсумку вийшов гармонійний і приємний образ. Благо, дизайнери не думають зупинятися, і пропонують піджаки різних кольорів та пошиття, щоб кожна змогла підібрати свій ідеальний варіант.

Що одягнути під бежевий піджак?

Піджак бежевого кольору стане чудовим доповненням чорно-білої цибулі. Основою всього образу може стати базова футболка та штани прямого пошиття.

Також не варто забувати про поєднання бежевого піджака з різними моделями джинсів, включаючи банани та скінні. Якщо використовувати бежеву спідницю схожого відтінку, то ви станете прикладом жіночності та елегантності. Все це можна доповнювати аксесуарами пастельних відтінків.

Піджак - офісний стиль

Не секрет, що піджак є традиційним незамінним елементом офісного стилю одягу. Він ідеально комбінується з такими речами: класичні штани зі стрілками, спідницею-олівець, сукнею-футляром, туфлями та іншими подібними речами гардеробу білих комірців.

Піджак - для вечірнього заходу

Офісний стиль - це завжди тонка грань іншого русла, в якому можна легко змістити акценти і перетворити повсякденне робоче вбрання, яке підходить для вечірніх зборів з колегами. Для цього потрібно просто розбавити строгість грайливими аксесуарами, наприклад, масивним кольє або яскравою краваткою.

Піджак у поєднанні з джинсами

Піджак у правильному поєднанні із джинсами може створити гарний образ. Однак важливо дотримуватись певних правил. Наприклад, об'ємні моделі джинсів з протертістю та дірками не поєднуються з двобортним піджаком. А ось укорочений блейзер яскравих кольорів та масивною фурнітурою стане чудовим доповненням будь-яким штанам із деніму.

Чорні та білі однобортні піджаки мінімалістичного стилю та з класичним кроєм також можна поєднувати з джинсами схожої стилістики. Йдеться про вузькі скінні одного кольору без будь-яких зухвалих деталей. Додадуть образу якусь живність та іскру аксесуари, яскраві кольори на блузі або топі та взуття.

Піджак із сукнею та спідницями

У разі практично немає будь-яких серйозних обмежень. Щоб створити діловий образ, потрібно поєднання піджака, спідниці-олівець або сукні-футляра. Грайливо і незвичайно виглядає комбінація піджака, міні-спідниці Тетянки або сукні з шифону. Втім, довгі спідниці та сукні також гармонійно поєднуються з піджаком.

Антитренди жіночого піджака - з чим носити не варто

Відверто кажучи, піджак настільки універсальна річ, що підійде практично під будь-які поєднання та образи. Проте все ж таки варто згадати деякі обмеження. Йдеться про спортивні речі. Зрозуміло, у деяких модниць виходить красиво поєднувати багатошарові образи зі світшотів, але це поодинокі випадки.

Футболки з толстовками ще абияк при хороших спробах можна скомбінувати з піджаками, але спортивні штани і шорти - в жодному разі! Винятком стануть блейзери з ухилом у спортивний стиль: з блискавками, манжетами на резинках та інше.