Багато підприємців цікавлять питання: «Де купити сток оптом в Дніпрі?». Ця тема є досить популярною, тому що це гарна можливість придбати оригінальний та якісний одяг європейського виробництва за низькою вартістю.

Стоковий одяг  пропонує купити компанія Grand Stock у Дніпрі. У нашому асортименті представлений одяг з таких країн як Голландія, Швеція, Англія, Данія, Німеччина та інші європейські держави.

Особливості одягу з Європи

У сток потрапляє одяг, який з якихось причин не був розпроданий раніше в магазинах. На оптовий склад Grand Stock одяг потрапляє із закордону з низки наступних причин:

  1. Деякі моделі не потрапили в нову лінійку через певний ліміт у деяких магазинах.
  2. До ще однієї причини можна віднести надвиробництво на фабричних підприємствах, які займаються виготовленням речей для популярних брендів. Після пошиття залишаються матеріали, що у майбутньому використовуються для переробки. Це одяг у вигляді поодиноких речей, що потрапляють у сток.
  3. Також сток оптом – це не ходові розміри та останні екземпляри. Можливі дефекти, що не впливають на вигляд виробу.
  4. До стокових центрів також потрапляє одяг, що залишився від купленої серії відомих брендів. Також це торішні та непродані в магазинах речі.

Стокові речі оригінального виробництва можна купити за низькою вартістю в нашій компанії, де представлений широкий вибір продукції для чоловіків і жінок.

Багато українців стали дедалі більше цікавитися стоковими центрами, проте не кожен центр торгує гуртом. Наша компанія − це стоковий центр у Дніпрі, в асортименті якого представлений широкий модельний ряд оригінальних брендових речей із Європи. Відвідавши наш офіційний сайт, можна ознайомитись з асортиментом одягу та оформити заявку.